Descobreix el nostre or líquid amb el nostre 2x1

Descobreix l'encant rural i l'essència de l'oleoturisme a Casa la Canal, la nostra casa rural és un destí predilecte per aventurers i amants de la natura que busquen experiències úniques en escalada, senderisme i excursions variades de turisme familiar. Ara, ens enorgullim d'oferir una nova atracció: rutes exclusives pels molins d'oli del nostre pintoresc poble.

En col·laboració amb els molins locals, hem creat un paquet especial que inclou dues nits a Casa la Canal, amb l'oportunitat de visitar aquests temples de l'or líquid. Comença la teva aventura amb una visita guiada al molí, on descobriràs la varietat d'olis que s'elaboren aquí: des de l'Oli d'Oliva Verge Extra, fins a barreges aromàtiques, passant per opcions ecològiques i poc convencionals com la Fusió d'Aromes. La major part de la nostra producció és d'oliva arbequina, complementada amb un toc distintiu de varietats rojal, negreta i altres.

Gaudeix d'un cap de setmana idíl·lic en un entorn incomparable, on podràs submergir-te en el món de l'oleoturisme a Cabacés. Aquesta experiència inclou dues nits d'allotjament i una visita guiada al molí amb degustació d'oli inclosa.

Aquesta activitat està disponible tot l'any, oferint-te la flexibilitat de descobrir els secrets de l'oli d'oliva quan més t'interessi.

Podreu visitar els 2 molins de Cabacés:

Molí de l'oli Miró Cubells i Cooperativa agrícola de Cabacés

Per a més informació o per reservar la teva escapada oleoturística, contacta amb la Casa la Canal utilitzant el nostre formulari, trucant al 659321718 o enviant un correu a info@casalacanal.com